Ομπρέλα Rio

Κρεμαστή Ομπρέλα Rio Βαρέως-Τύπου

Πρόκειται για μια ομπρέλα-στολίδι μοναδικής αισθητικής.

Με ειδικά καλούπια, κατασκευασμένα από το εργοστάσιο της Sunblock, οι ομπρέλες Rio αποτελούν ιδανικές προτάσεις για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ακόμα και τμήματα χώρων μαζικής εστίασης, στα οποία υπάρχει περιορισμένος χώρος εκμετάλλευσης, ενώ η αρχιτεκτονική είναι απαιτητικού χαρακτήρα και ιδιαίτερου (minimal ή post modern) ρυθμού.

Είτε πρόκειται για στέγαση parking σε εταιρία ή ξενοδοχειακή μονάδα, είτε για λύση σκίασης πτέρυγας cafe, restaurant, bar-club σε αστική περιοχή, είτε ακόμα για τον περίγυρο πισίνας σε new age villas, apartments και hotels, η Sunblock μπορεί να μελετήσει και να σας παρουσιάσει λύσεις που έρχονται σε συμφωνία με τις απαιτήσεις σας και τονίζουν την προσωπικότητα της οικιστικής που τις περιβάλει. Κυρίως, όμως, λύσεις που σας προσφέρουν μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα.

Χαρακτηριστικά

  • Το μεγάλο ενδιαφέρον που συναντά η κρεμαστή ομπρέλα είναι λόγω της ευελιξίας και της λειτουργικότητάς της, καθώς η στήριξή της γίνεται στην πλαϊνή κολώνα, και επιπλέον όταν κλείνει δεν πιάνει χώρο.
  • Πρόκειται για κατασκευή υψηλών προδιαγραφών ιδανική για περιπτώσεις οπου ο χώρος είναι περιορισμένος και απαιτείται τα τραπέζια να τοποθετηθούν κατω απο το κέντρο της ομπρέλας.
  • Η λειτουργία της κρεμαστής ομπρέλας γίνεται με μανιβέλα. Αποτελείται απο σκελετό ειδικού κράμματος αλουμινίου, πλαστικούς συνδέσμους με πυράκια και inox εξαρτήματα.
  • Το ύφασμα που χρησιμοποιείται είναι υψηλής αντοχής αδιάβροχο τεντόπανο της αρεσκείας σας με δυνατότυτα εκτύπωσης λογότυπων.
  • Ο σκελετός αποτελείται απο ακτίνες διαστάσεων 40mmΧ20mm και ενισχύσεις σε σχήμα (Η) με διαστάσεις 50mmΧ20mm.
  • Ειδικά σχεδιασμένη για να αντέχει σε υψηλούς ανέμους της τάξης των 4-5 μποφόρ χάρη στις ενισχύσεις της.
  • Είναι σημαντικό να σημειωθεί οτι κατα το κλείσιμο η ομπρέλα μαζεύεται κατα μήκος της ίδιας της κολώνας και γίνεται ένα με αυτή ωστε να μην ενοχλεί τα τραπέζια.
  • Μοναδικότητα σχεδίου, μια και όλα είναι αποκλειστικές κατασκευές Sunblock.

Διαστάσεις

Κρεμαστή Ομπρέλα Rio