Συστήματα Εξωτερικής Σκίασης

Τα Εξωτερικά Συστήματα Σκίασης αποτελούν απαραίτητο εργαλείο στην εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων, ενώ διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των χώρων.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε συστήματα εξωτερικής σκίασης χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα, με περσίδες αλουμινίου ή ύφασμα, κατάλληλα για εξωτερική τοποθέτηση.

Διατίθενται μοντέλα με οριζόντιες περιστρεφόμενες και ανασυρόμενες περσίδες για παράθυρα, καθώς και μοντέλα με περσίδες βαρέως τύπου σταθερές ή περιστρεφόμενες, οριζόντιες ή κάθετες, για κάλυψη οποιασδήποτε επιφάνειας (παράθυρα, αίθρια, στέγες κ.α.).


Μεγάλη Ποικιλία

Ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων για κάθε απαίτηση.

Καινοτόμα προϊόντα

Καινοτόμα προϊόντα βιοκλιματικής σκίασης

Εμπειρία

Δυναμική παρουσία και εμπειρία για περισσότερα από 40 χρόνια

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ

Σε συνεργασία με την Floros Fine Shading που είναι μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1979 με στόχο να προσφέρει φυσική σκιά και προστασία σε κάθε κτίριο, οικία ή επαγγελματικό χώρο, σε κάθε άνθρωπο, παρεχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων εξωτερικής σκίασης.

Με σειρά καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων βιοκλιματικής σκίασης.

Όλες οι πέργκολες Floper της Floros Fine Shading φημίζονται για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν, όπως: στηθαίο με ενσωματωμένη υδρορροή για πλήρη αδιαβροχοποίηση και προστασία από τον ισχυρό αέρα, χρωματική ομοιογένεια με κομψή εμφάνιση και ανθεκτικότητα, εύκολη ασφάλιση της κατασκευής με Clic-System και Safety Box που προστατεύουν το μοτέρ αλλά και τη συνολική μετάδοση της κίνησης της.

Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, που καλύπτουν κάθε ανάγκη εφαρμογής, ενώ διαθέτουν και ένα από τα μεγαλύτερα προφίλ της αγοράς, μέχρι 10 μέτρα.